Nyt minulla on sitten oikein kunnon työkalu tuon puun työstämiseen, semmoinen hiomakone, missä on monen monta päätä tarpeen mukaan. Biltemasta mieheni sen nappasi mukaansa kun oltiin siellä käymässä. Se ei todellakaan ollut mikään hinnalla pilattu! Kokeiltiinkiin sitä ja kyllä sillä sai jopa katkaistuakin puuta semmoisilla pyöreillä littanoilla terillä! Kiitos miehelleni tuosta uudesta vekottimesta! Näin saan tehtyä pineiä yksityiskohtia nukkekodin huonekauihin!

Minulla on nyt ollut eilisestä asti jo mielessä se herkkutiski jota olen ajatuksissani pyöritellyt. Otin jo massatkin keittiön pöydälle ja kirjan josta ottaa mallia kakkujen ja leivosten tekoa varten. Juustoja minulla jo on, mutta makeita herkkuja tarvitaan vielä. Tosin eilisestä asti massat ovat pöydällä lojuneet enkä ole tänäänkään saanut vielä projektia alulle! Vähän tuntuu tökkivän hommien aloitukset vastaan.

Jotain sain sentään tänään tehtyä, nimittäin maisemalavasteen Sylvanian Families- Caravan-settiä varten. Se tuli tänään matkahuoltoon josta sen pikaisesti kävin noutamassa että näkisin oliko se odotuksen arvoinen! Kyllä se oli hieno ja yllättävän suurikin kokonaisuus. Auto oli tilava ja asuntovaunuun sai hienosti tilaa levittämällä seinän ja katon auki. Sängyt laskeutuivat hienosti ja niihin tuli setin mukana makuupussitkin! Hinta oli sikatörkeä minusta, mutta keräilijälle se on arkinen puoli harrastuksessa :-/! Laitoin lavasteisiin silkkikissaperheen ja erikseen myytävän grillaussetin. Kokonaisuus on pirteä ja hieno! Lisää SF-tavaraa on tulossa, mutta niistä sitten kun postiin paketit saapuvat! Huuto.netissäkin tein yhden löydön suhteellisen pienillä postareilla! Semmoinen ihana vauvelisetti pikkuruisilla tavaroilla, ihania