Tänään oli mieluisa päivä sillä postista sain neljän jälkeen hakea mieluisan paketin. Minimaailmasta tilaamani tavarat saapuivat nimittäin. Harmitti hieman tuo ruokailupöytä sillä olisin mahdollisesti ehkä osannut itse tehdä samantapaisen pöydän! Nooh, tulipahan ostettua... Tässä kuva tilaamistani tavaroista. Tapetteja ei näy kuvassa koska ehdin jo liimaamaan ne nukkekodin seinille. Erityisesti pidin nuista pienen pienistä  kannellisista lasipurkeista jotka tulevat keittiöön:-)!

Uusinta uutta oli päähän pisto lasten kolmikerroksisesta vuoteesta! Jossain nukkekotikirjassa tai netin syövereissä olen tainnut tavata samantapaisen sängyn ja tein siitä omanlaisen version. Halusin tehdä siitä hieman pelkistetymmän kuin vuodesohvasta. Ja vanha aika oli taas innoittajana :-). Pienen pienet viltit aion vielä virkata peitoiksi pienokaisille.

Muistin myös että minulla on ruskeaa villaa, siksi ostinkin tänään huovutusneulan. Huovutan jossain vaiheessa lastensänkyyn koristeeksi pari nallea. Ostin semmoiset pienet silmätkin jotka sitten nalleille tulee :-) Nyt on muuten jo tapetitkin paikoillaan :-)....