Olen nyt sitten kahdessa päivässä tehnyt rajan ylityksiä eli olen vallannut tuon Iso Britannian yhdeksi osa-alueeksi keräilykohteeni suhteen! Huusin ebaysta sammakkosisarukset ja sylvanian heavenista ostin Waddlingtonin ankkaperheen sekä Buckleyn peuraperheet ja vieläpä alkuperäisissä japanilaisissa boxeissaan! Nyt vain odottelemaan ensi viikkoa jolloin lähetyksiä voi odottaa saapuviksi! Viikon suurinpiirtein kait kestää tavaroiden tulla sieltä päin maailmaa. Suomessa en ole noista ostoksistani yhtäkään nähnyt myynnissä, mutta olen kuullut tuolta sylvanian foorumilta huhuja, että peuroja voisi jossain vaiheessa saada suomenmaaltakin, tiedä häntä olenko ymmärtänyt oikein!?  Tänään pitää hakea pari pakettia postista niin saa taas järjestellä vitriinin uudestaan kun tulee pieni lisäys kokoelmiin.  Nyt kokoelma on karttunut melko taajaan, mutta tuskin tulevaisuudessa ihan näin taajaan tulee tehtyä ostoksia. Ei tuo rahatilannekkaan aina ole mikään paras mahdollinen ja kun on nuo nukkekoditkin niin pitää jakaa niihinkin hankintoihin rahaa. Askartelutarvikkeetkin maksavat kuitenkin jonnin verran. Ei voi muuta todeta kuin, että harrastukset eivät ole ilmaisia ja kun molemmilla meidän perheessä on intohimoa tehdä harrastuksiansa (Siis minulla ja miehelläni), toinen keräilee ja askartelee nukkekoteja ja toinen fixailee autoja! Tässä olisi kuvaa minun kokoelmastani tällä hetkellä:

Nukkelassakin on nyt tapahtunut yhtä ja toista :-)! Tuli miehen sponssaamana hommattua väritulostin talon, Gigantin halvin malli, heh! Sillä tulostin tapetit viimeksi hankkimaani nukkikseen. Myös lattia näytti ihan kivalta kun liimasin tulostetun lautalattian vinttiin. tästä osoitteesta saa 1:12 mittakaavassa tulostettua erilaisia tapetteja yms. http://www.jennifersprintables.com/printables1.html . Sitten olen tehnyt keittiöön puuhellan ja mieheni avustuksella hienon vanhanaikaisen pirttikaluston. Sininen väri oli miehenikin mielestä kivan vanhanaikainen! laitoin pöydälle vielä kauniin jalallisen lasimaljan jossa on lohkottuja omppuja joka antoi setille kivan säväyksen. Keittiöön tulee vielä astiahyllykkö ja jonkinlainen työpiste hellan oikealle puolelle. Vesipiste puuttuu myös joten sekin tarvittaisiin tosin tilaa on rajallisesti kun tämä nukketalo on hippasen ehkä tuota 1:12 kaavaa pienempi. Makuuhuoneeseenkaan ei mahtunut muuta kuin sänky. Sekään ei ole ihan niin suuri kuin 1:12 mittakaavassa voisi olla. Tässä kuvaa nukketalosta sisältä:

Kun tuossa minun esittäytymisessäni tuli esille minun maskottini Nasse ja Pörri niin taidampa laittaa äsken nappaamani kuvan heistä tänne :-D! Oinen riehumiskohtaus jossa kissat juoksivat kuin riivatut pitkin taloa on tainnut jättää jälkensä sillä tämän kuvan perusteella kissat vaikuttaisivat hyvinkin väsähtäneiltä, heh X-D!

Tämä täti kiittää ja kuittaa tältä yöltä!